۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۵۵۷۹ اطلاعیه ها اخبار
تعداد بازدید:۱۲۰

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

عنوان خبر: ثبت تمام متن پیشنهاده ها و پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ایرانداک از سالجاری

پیرو نامه شماره ی 343/500/د- 27/01/1402 معاون محترم آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، به استحضار می رساند ایرانداک به عنوان تنها متولی ثبت و همانند جویی پایان نامه ها و رساله ها تعیین گردیده است و در سالجاری می بایست تمام متن پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران همانندجویی و تمام متن پیشنهاده ها و پایان نامه های خود را ثبت کنند.

لذا خواهشمند است بر پایه مصوبه یاد شده  و در مسیر اعتلای اخلاق پژوهش، پس از ثبت نام در سامانه مذکور، ثبت و همانندجویی همه پایان نامه ها در فرایند دفاع و پس از اخذ کد اخلاق، مد نظر قرار گیرد و گواهی های صادره تحویل تحصیلات تکمیلی دانشکده گردد.

لازم به توضیح می باشد، ایرانداک برای انجام این قانون، " سامانه ی همانندجو " را در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR  و سامانه ی ملی ثبت پیشنهاده ها، پایان نامه ها و رساله ها را در نشانی  SABT.IRANDOC.AC.IR راه اندازی کرده و در دسترس گذارده است. مراتب جهت اطلاع و بهره برداری اعلام می گردد.

( ۲ )

نظر شما :