کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای با موضوع خصوصیات اخلاقی یک پرستار

کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای با موضوع خصوصیات اخلاقی یک پرستار

در تاریخ 15/09/1401 ساعت 9 صبح کارگاه آموزشی خصوصیات اخلاقی یک پرستار با حضور دانشجویان پرستاری ترم 7و ترم 8 و اساتیدمحترم جناب آاقای مسینایی نژاد و آقای عزیز شهرکی واحد در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد .در ابتدا آقای مسینایی نژاد مدیر گروه پرستاری در خصوص تاریخچه پرستاری در ایران و اهمیت آن  صحبت کردند و در ادامه آقای عزیز شهرکی واحد رئیس دانشکده در خصوص خصوصیات اخلاقی یک پرستار سخنرانی نمودند و موضوعات انضباط اداری (حضور به موقع در محل کار ,مسئولیت پذیری ,آراستگی ظاهر و حفظ شئون کامل اسلامی,رعایت سلسله مراتب اداری...),تعهد اخلاقی اجتماعی ,وظایف حرفه ای و تخصصی ,انجام فعالیت فوق برنامه ای ,مهارت شغلی و انواع خلق های کارکنان (خلق کارگزار نسبت به مافوق,خلق کارگزار با هم سطح ,خلق کارگزار با زیر دستان و...)صحبت کردند و در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ د اده شد.

نظر شما :