کسب مقام دوم مسابقات جام جهانی تیم ملی سپک تاکرا (والیبال با پا)ایران در کره جنوبی توسط جناب آقای علی شیبانی دانشجوی فوریت های پزشکی دانشکده پرستاری و مامایی زابل

تعداد بازدید:۱۴۲
مسابقات جام جهانی تیم ملی سپک تاکرا (والیبال با پا)ایران در کره جنوبی به مقام دوم نائل آمدند.در این مسابقات جناب آقای علی شیبانی دانشجوی فوریت های پزشکی دانشکده پرستاری و مامایی زابل نائل به کسب مقام دوم و مدال نقره گردیدند.

مدال نقره جام جهانی سپک تاکرا دانشجوی زابل

علی شیبانی دانشجوی رشته فوریت های پزشکی دانشگاه و عضو تیم ملی زیر ۲۳ ایران موفق به کسب مدال نقره مسابقات جام جهانی سپک تاکرا شد.

به گزارش مفدا زابل، علی شیبانی دانشجوی رشته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل و عضو تیم ملی زیر ۲۳ ایران موفق شد مدال نقره مسابقات جام جهانی رشته سپک تاکرا( والیبال با پا ) را کسب کند.

تیم کشورمان در مسابقات رگو(سه نفره) و در بخش دیویژن A با برتری مقابل بنگلادش، نپال و آلمان و شکست مقابل آمریکا در دیدار فینال در جایگاه دوم ایستاد و به عنوان نایب قهرمانی این بخش دست یافت.

سهراب آزاد رییس انجمن سپک تاکرا: این مسابقات در رده سنی بزرگسالان برگزار می شد ولی ما تصمیم گرفتیم برای آینده نگری و تقویت زیرساختهای تیم ملی، تیم زیر ۲۳ سال که ۳ نفر از آنها اولین آزمون بین المللی خود را تجربه می کردند به این رقابتها اعزام کنیم و خوشبختانه علاوه بر کسب تجربیات گرانبها، نتایج قابل توجهی را هم بدست بیاوریم.

گفتنی است: این مسابقات با حضور تیم های تایلند،ایران، مالزی، کره جنوبی، پاکستان، آلمان، آمریکا، تایوان، نپال، هندوستان، ژاپن، بنگلادش و ویتنام در دو رشته سه و چهار نفره و در دو بخش برتر و دیویژن A طی روزهای ۴ تا ۸ آذر در شهر دایچون کره جنوبی برگزار شد.

فدراسیون جهانی سپک تاکرا به دلیل درخشش تیم ملی ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ تایلند که با کسب یک مدال طلا و دو نقره همراه بود از ملی پوشان کشورمان دعوت کرده بود تا در مسابقات کره جنوبی حاضر شوند.

درخشش دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زابل در تیم ملی سپک تاکرا و کسب مدال نقره مسابقات جام جهانی سپک تاکرا

( ۱ )

نظر شما :