مجله پرستاری دیابت (JDN) :زخم فشاری در سالمندان دیابتی مبتلا به کووید-۱۹ ؛ یک مرور روایتی

تعداد بازدید:۱۹۸

مجله پرستاری دیابت (JDN)

زخم فشاری در سالمندان دیابتی مبتلا به کووید-19 ؛ یک مرور روایتی

هومن محمدطالبی orcid.png، محمد رضا فیروزکوهی orcid.png، نصراله علیمحمدی orcid.png، نجمه عزیزی orcid.png ، فرحناز امیری
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

ضمن تشکر از بازدید شما، خواهشمندیم به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را  از طریق تکمیل فرم و ارسال به  ایمیل : danesh.zabol@gmail.com با ما در میان گذاشته تا با برطرف نمودن ایرادات و استفاده از پیشنهادات ارزشمند شما در جهت ارائه خدمات بهتر به   اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز بکوشیم.

نظرات ارسالی از جانب کاربران، توسط مدیریت دانشکده  بررسی شده و در اسرع وقت نسبت به بهبود کیفیت اقدام خواهد شد.

فرم ارزیابی 360 درجه   دانشجو

فرم ارزیابی 360 درجه عضو هیات علمی