دستورالعمل درخصوص دانشجویانی که متقاضی میهمانی به سایر دانشگاهها می باشند

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۴۲۷ اخبار

قابل توجه دانشجویانی که متقاضی میهمانی به سایر دانشگاهها می باشند

لطفاً در ابتدا فرم میهمانی را از سایت دانشکده دریافت نموده و با پر کردن مشخصات خود و درج تاریخ و امضا، قسمت دوم فرم را که مربوط به واحدهای پیشنهادی می باشد را نیز پر نمایند و در سامانه نقل و انتقالات بارگذاری نمایند.

تذکر:

• دانشجویان محترم جهت درج واحد پیشنهادی به سایت دانشکده قسمت آخرین اخبار- آرشیو مراجعه و واحدها را از قسمت سیلابس درسی (جدید) که در تاریخ 20 اردیبهشت 99 در سایت بارگذاری شده انتخاب نمایند.
  • رعایت پیش نیاز در درج واحدهای پیشنهادی ضروری می باشد.
  • در صورتی که دانشجویی احتیاج به همنیازی دروس داشته باشد می بایست درخواست همنیازی دروس را نوشته و به شماره تلفن 32223943 -054 فاکس نماید تا درخواست در شورای آموزشی دانشکده مطرح و مجوز همنیازی دروس اخذ گردد.
  • سعی شود اسکن مدارکی که در سایت بارگذاری می نمایید مناسب و خوانا باشد که منجر به دوباره کاری نگردد.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

نظر شما :